Christophe
Van Uytvanck

Uit het juiste hout gesneden

Drie generaties geleden runde de moeder van Eric Van Uytanck een meubelzaak in het Gentse. Geen wonder dat zijn interesse voor alles wat met hout te maken had al op jonge leeftijd gewekt werd. De passie was zo groot dat Eric al op zijn veertiende bij een schrijnwerker in Drongen aan de slag ging als leerjongen. 

Een nieuwe mijlpaal volgt in 1994 wanneer Eric, na twintig jaar loonverband, besluit een eenmanszaak op te starten. Drie jaar later komt Christophe, de zoon van Eric, mee in de zaak. Zo gebeurt het dat de derde generatie aan de slag gaat met hout.

De samenwerking tussen vader en zoon klikt en in 2001 wordt een nieuwe werkplaats gebouwd in Lochristi. Deze investering loont onmiddellijk omdat Eric en Christophe voortaan zelf produceren waardoor ze hun afgeleverde werk nog kwalitatiever kunnen maken.

 Zeven jaar later, in 2008, wordt een bvba opgericht die voor nog meer soliditeit zorgt. Vandaag vormen vader en zoon Van Uytvanck een topteam dat uit het juiste hout gesneden is. Aarzel niet om ons te contacteren.